Het team

Het team

Een korte uitleg van wie we zijn en wat ons motiveert om voor dit doel op te komen.

Wie wij zijn

Alies, Joke, Karin en Greta zijn adoptieouders van kinderen uit China. Samen vormen we de leden van Stichting Kinderwelzijn China. We zetten ons in voor het project Kinderrevalidatie Liming om zo kinderen in China met een handicap een volwaardig leven te geven en om te voorkomen dat een baby met CP te vondeling wordt gelegd.

  Alies Vermeulen
  Joke Menger
  Karin Koot
  Greta Rubingh

Wat we doen

Elk jaar halen we zoveel mogelijk geld binnen voor het project Kinderrevalidatie Liming. Dit doen we door onder andere producten te verkopen via onze webshop, door met een kraam op markten en evenementen te staan en Muziek in de tuin Westervoort te organiseren.

Elk jaar staan we met onze kraam op de Wereldkinderen-dag, op het WK-adoptiekids en op de Kerstmarkt in Westervoort. Daarnaast staan we op diverse andere markten en evenementen, volg ons op Facebook om te zien welke evenementen er komen!

Daarnaast organiseren we diverse activiteiten, zoals ons Charity-Mystery Dinner. Een lopend buffet in een Chinees restaurant, waarbij de gasten 2 mysteries moeten oplossen en ze mooie prijzen kunnen winnen bij de loterij.

Korte informatie

Naam van de instelling: Stichting Kinderwelzijn China

Het RSIN/fiscaalnummer: 858418174

Doelstelling: het ondersteunen van kwetsbare Chinese kinderen in China, zodat zij een betere toekomst krijgen, zoals het ondersteunen van kinderrevalidatieprojecten, onderwijsprojecten en pleegzorg in China

De bestuurssamenstelling: 

Johanna Menger – secretaris/penningmeester

Karin Koot

Greta Jenny Hoekstra

Aleida Margaretha Maria Vermeulen

Beloningsbeleid: de bestuurders krijgen geen beloning; alle inzet is vrijwilligerswerk

Het verslagen van de uitgeoefende activiteiten

Financiële verantwoording

Oprichtingsakte Stichting Kinderwelzijn China

KvK-nummer: 70677026