Muziek in de Tuin

Muziek in de Tuin

Op zondag 17 mei 2020 organiseert Kinderwelzijn China wederom ‘Muziek in de Tuin’.

In diverse tuinen in Westervoort treden muzikanten op en de opbrengst is voor het Kinderrevalidatiecentrum Liming in China.

Alle informatie hierover vindt u binnenkort hier. De informatie die u nu ziet is van vorig jaar en geeft al een mooie impressie van wat u kunt verwachten.

De muzikanten spelen vanaf 12.30 uur meerdere keren een half uur. Zie het speelschema hiernaast. Tussen de muziek-rondes door is er de tijd om naar een andere tuin te gaan. Pak bijvoorbeeld de fiets of ga wandelen!

Kom je ook?! Om 11.00 openen we het event bij Huize Vredenburg, Klapstraat 112.

Daarna zijn de toegangsstempels voor €10,-  vanaf 11.30 uur uitsluitend verkrijgbaar bij Huize Vredenburg, Klapstraat 112.

kwc-midt-programma

Klik om het programma groot te bekijken

Trio in Petto

Locatie 1 – Klapstraat 184

Trio In Petto zal u verrassen door het veelzijdig instrumentengebruik en hun meerstemmige vocalen. Een ambitieus trio dat aan de weg timmert met een akoestische sound, waarbij de nadruk ligt op Ierse volksmuziek en balkan muziek, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar hedendaagse folk, blues en ballads.

https://www.trioinpetto.nl/

Rooftop

Locatie 2 – Goltackers 93

Rooftop is een semi-akoestisch duo bestaande uit Ingeborg Breuseker (vocals) en Michael Gootjes (gitaar). Samen spelen zij relaxte covers van bekende popsongs, swingende jazzy nummers en soulvolle ballads.Met hun warme sound voorzien ze elke ruimte en gelegenheid waar ze spelen van een feestelijke en knusse sfeer.

Bekende popmelodieën van Ed Sheeran en John Mayer worden afgewisseld met toegankelijke jazz van Norah Jones en Katie Melua.

http://rooftopmusic.nl/

Judith & Toine & Femke

Locatie 3 – Huize Vredenburg, Klapstraat 112

Judith & Toine & Femke bestaat uit Judith Nijland met zang, Toine Claessen op gitaar en mandoline, Femke de Backer op gitaar, xylofoon, fluit, djembé en piano. Zij zingen ook meerstemmig.  

Ze brengen liedjes waarvan de kracht van de zang, van de compositie en van de tekst voorop staat. Van uptempo tot ingetogen, van de betere covers tot eigen werk.  

https://www.facebook.com/JUDITHTOINEFEMKE/

Skoeks

Locatie 4 – Klapstraat 30

SkoekS, een Westervoortse band, zoekt naar de pareltjes in het Nederlandse muzieklandschap. Ze zingen in het Liemers dialect liedjes over allerlei onderwerpen zoals liefde, trouw, verlangen en vriendschap. De liedjes zijn een eigen interpretatie van bestaande nummers van Gerard van Maasakkers, Rowwen Heze, Il Muvrini en nog veel meer andere kleinkunstartiesten. Vaak zijn de liedjes voorzien van eigen teksten in het Liemers dialect.

http://skoeks.nl/

Vocaal Ensemble Novet

Locatie 5 –  Vredenburgstraat 12

Een vrouwen ensemble van 9 personen. Ze zingen acapella en met piano. Nederlands én Engelstalige pop en romantische liedjes maar ook cabareteske kleinkunst.

Geen link beschikbaar

Westfort Brass

Locatie 6 – Huis ter West, Z. Parallelweg 3

Het Koperensemble van muziekvereniging OBK, (Oefening Baart Kunst) uit Westervoort.

Zij spelen o.a. liedjes van Wim Sonneveld, Boudewijn de Groot en The Blue Diamonds.

https://www.youtube.com/watch?v=Qv7iSxKsaxY

Trio con Tres

Locatie 7 – Dorpstraat 81

Ze spelen de Cubaanse Bolero, Guajiro (plattelands liederen) en ritmische Son maar ook opzwepende Latijns-Amerikaanse ritmes.

De muziek van het trio kenmerkt zich door Spaanse liedzang, sprankelende pregones afgewisseld met 2-en 3 stemmige corozang met het typische heldere geluid van de dubbelsnarige tres tegen een swingende achtergrond van contrabas en (klein)percussie.

www.triocontres.nl

Diane Hidding en Mey Lingga

Locatie 8, Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11

Diane Hidding is operazangeres en heeft o.a. gezongen bij de Nationale Reisopera en Nederlandse Opera en is daarnaast Vocal coach. Ze is afgestudeerd aan het Conservatorium in Utrecht

http://www.dianehidding.nl/

Zij wordt begeleid door pianiste Mey Lingga. Gediplomeerd pianolerares.

http://meylingga.nl/